news_teaser_6021_kovris-95x130

Debutantenes kamp

Det ble en målorgie mellom Solid og Avaldsnes i Arild Andersens debut som AIL-trener.

Samtlige målscorere for de røde og hvite var debutanter. Olav Andre Skjelde scoret AILs første mål. Ungarer Akos Kovrig scoret Karmøy-lagets andre og Einar Utvik jr. debuterte like gjerne med 3 mål for Avaldsnes, melder avaldsnes.no

AIL vant til slutt 5-4. Til pause var stillingen 1-1. I andre omgang var AIL hele tiden et hode foran Solid; 2-1, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3, 4-4 og 5-4.

To unge debutanter i tirsdagens vintercup var Mats Rasmussen og Sjur Magnus Låstad.

Følgende spillere ble benyttet;
Vegard Hope Langaker, Kristian Kanck, Thomas Buberg, Aleksander Pedersen (ny fra Sveio), Mats Rasmussen, Kent M. Bøe, Akos Kovrig, Ronny Rasmussen, Eirik Hope Langaker, Olav Andre Skjelde (ny fra Nord), Tor Henrik Håvik, Sjur Magnus Låstad, Einar Utvik jr., Leif Helge Klinge, Stian Heimdal, Daniel Sunde og Sindre Nygaard.

Se kampoversikten i vintercupen her.