news_teaser_5862_akra2

Droppet trening for Haiti

Åkra idrettslag droppet all trening i går for heller samle inn penger til de rammede på Haiti.

60 utøvere og ledere deltok på innsamlingen som var et samarbeid mellom Åkra IL og Røde Kors. Hele 43 000 kroner ble samlet inn i de 36 bøssene. Daglig leder i Åkra IL Elisabeth Dias forteller at hun var meget fornøyd med gjennomføringen.
–    Vi tok turen som trening og samlet inn penger i tilegg. Det var kaldt og det snødde så det var et skikkelig ufyselig vær, allikevel møtte så mange opp det var utrolig flott å se.

Det laget som var flinkest til å delta skulle få en ekstra belønning. Det ble hvertfall ikke a-laget til Åkra som ikke stilte med en eneste bøssebærer, ifølge hva Dias så.
–    Jeg så ingen fra a-laget uten om Asbjørn Sevland som er leder for fotball senior, men det kan være noen jeg ikke har sett. Gutter 13 var flinkest og får en kveld i Karmøyhallen, men vi var faktisk så fornøyde med oppmøtet at vi planlegger å belønne alle sammen som var med, ved å la alle få delta.