news_teaser_5801_fabiano-2-95x130

Vard var ikke optimalt

Pendlingstilværelse gjorde at Jan Fabiano Kristiansen takket nei til Vards kontraktstilbud.

I fjor kombinerte Kristiansen studier i Stavanger med spill for Vard. Midtstopperen trente med Klepp, men på grunn av ulike kampdatoer var ikke samarbeidet vellykket og Kristiansen ble gående lenge uten fotballtrening. Det er en av grunnene til at han nå velger å finne seg en ny klubb.
–    Jeg kommer til å spille for Randaberg. Jeg er borte hele helgene når jeg spiller for Vard, det er en stor belastning for meg. Jeg utviklet meg lite og det hele ble ikke optimalt for meg, sier Kristiansen som også har samboer i oljebyen.

Kommende sesong kan bli spesiell for den tidligere Vard, AIL, Sandnes Ulf og FKH-spilleren. Han skal søke på politihøyskolen i Oslo. Dermed blir det duket for nok en klubbavskjed.
–    Jeg vet ikke helt enda om jeg skal spille. Personer jeg kjenner som studerer der sier at det tar mye tid, så jeg får se om det lar seg kombinere. Først av alt må jeg komme inn.

Tidligere på nyåret prøvespilte Kristiansen for Løv-Ham. Han ble sendt hjem med beskjed om at han var et andrevalg i bergensklubben. Kristiansen har lagt de planen på is.