news_teaser_5761_alcock-95x130

Christopher Alcock har skrevet under for Vea

27. oktober skrev lokalsport.no at Vea hadde sendt brev på Alcock, nesten tre måneder senere har han skrevet under for Vedavågen.

Christopher Alcock bekrefter overfor lokalsport.no at han har skrevet under for Vea. Hovedtrener Ståle Hetland har lenge ventet på en avklaring i overgangssaken, det er derfor en svært lettet trener som nå vet litt bedre hvilke spillere han har å forholde seg til i årets sesong..
–    Endelig har Alcock bestemt seg! Sier han lettet.

Alcock har skrevet under på en 1-årskontrakt. Selv om signaturen skapte noen lettede sjeler er ikke overgangen i orden enda. De to rivalene har en overgangsavtale som går ut på at spillere fritt kan gå mellom klubbene uten heftelser, dermed regner ikke Vedavågen-klubben at det skal bli noen problemer.
–    Jeg regner ikke med at det skal bli noe bråk. Åkra har brukt den avtalen en gang når de hentet Egil Andre Vedøy. Vi sender overgangspapirene og så ser vi om de sier noe, men de har i grunn ikke noe de skulle ha sagt, sier nestleder i Vedavågens sportslig utvalg Terje Egeland.

Asbjørn Sevland, leder fotball senior i Åkra, har ikke vært tilgjengelig for kommentar i dag.